Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Suport sticle pentru perete din lemn Vino Homs 50 x 30 cm, gri antracit

1 recenzie
PRP: 427 90 Lei
249 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Beneficii

-41% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Suport sticle pentru perete din lemn Vino Homs 50 x 30 cm, gri antracit

Redefineste stilul sufrageriei tale cu un suport sticle pentru perete din lemn Vino Homs 50 x 30 cm, gri antracit. Acest raft de perete este un model practic si rafinat, ce are si multiple functionalitati. Il poti folosit ca suport sticle de vin si pahare, dar si ca suport pentru carti, colectii de jocuri sau in bucatarie pentru condimente si carti cu retete.

Dimensiuni: L 50, l 13, h 30 cm

Ce face deosebit acest raft este faptul ca poate fi util in mai multe camere, fara sa incarce zona de trecere. Te ajuta sa economisesti spatiu pentru alte piese de mobila sau corpuri de depozitare si sa iti creezi totodata si un loc de lounge. Fie ca-l aranjezi cu diverse volume sau cu vinuri si pahare elegante, acesta iti creeaza un spatiu cozy si primitor, in camera in care il amplasezi.

Acesta este confectionat din lemn cu aspect rustic, de culoare gri, fiind vopsit si lacuit cu vopsea si lac pe baza de apa ce nu dauneaza sanatatii. Raftul este o idee foarte buna de cadou pentru un barbat, sau mai ales pentru o persoana pasionata de vinuri.

 Il poti monta in living alaturi de un fotoliu sau o canapea extensibila intr-un cadru ambiental, care sa te invite la relaxare.

Vezi si alte modele de rafturi de perete si creeaza-ti un spatiu elegant si practic.

 

Info Livrare

Timp livrare: 21-30 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

1 Recenzie

adauga recenzie
Ioana Ioana
25.05.2022

Alte culori?

Nu aveți și pe alb?

Re: homs.ro- Buna ziua.Nu avem posibilitatea sa aducem modificari produselor.Acestea sunt precum imaginea de prezentare/descriere

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.