Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Set comoda tv si corp superior Silver Homs, 180 x 48.1 x 29.5 cm, gri/stejar

0 recenzii
PRP: 1484 99 Lei
967 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Culoare: Stejar, Antracit

Material: Pal melaminat

Dimensiuni: 180x48x30 cm

Tip Produs: Comoda Tv

Beneficii

-34% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Set comoda tv si corp superior Silver Homs- piesa lipsa din decor

Fie ca locuiesti la casa, iar spatiul iti permite mult mai multe posibilitati, ori esti intr-un apartament cochet, acest set comoda tv si corp superior din gama Silver este un must-have. Cu un design pe cinste, reuseste sa atraga privirile oricui atat prin combinatia de culori, cat si prin spatiile de depozitare.

Realizat din PAL de 18 mm, setul este destinat incaperilor ce adopta un stil modern/minimalist. Modelul te intampia cu dimensiuni generoase, astfel incat spatiile de depozitare sa iti foloseasca cu adevarat la stocat. Poti pune atat accesorii Tv/audio/video, cat si carti, reviste sau elemente decorative.

Masute TV si suporturi televizor- doza zilnica de inspiratie pentru un living sofisticat

Acest set comoda tv si corp superior din gama Silver se potriveste de minune in orice ambient. Comoda este pe picioare inalte, cu un aspect important pentru camere mici pe care nu este indicat sa le aglomeram. Cu spatii de depozitare foarte bine compartimentate, modulul superior este si el foarte de complex. Cu o lungime de 175 cm, ofera spatii de depozitare atat inchise, cat si deschise. Corpul suspendat ofera posibilitatea de a-ti pune portretele de familie, medaliile celor mici, ori piesele de arta, la vedere. Totodata, poti da putina viata cu 2 sau 3 polite perete, unde sa asezi cateva flori de interior. Tot pentru asta, daca spatiul iti permite te poti orienta inspre o etajera suspendata. Acestea vor contribui enorm la atmosfera resimtita si la organizarea spatiului, pentru un decor mai aerisit.

Dimensiuni comoda Tv:  L 180, l 29.5, h 48,1 cm

Dimensiuni corp superior: L 175.4, l 22, h 86.5 cm

Cum orice model de comoda Tv are nevoie de un ansamblu pentru un cadru reusit, poti alege un set canapele si fotolii, din care sa privesti confortabil emisiunea preferata. Decoreaza astfel incat atmosfera resimtita sa fie perfect echilibrata. Fiind camera cea mai aglomerata, o mobila living care sa prezinte o legatura intre elementele decorative va oferi un aer familial si primitor. Alege un lampadar din lemn, si include un model de masute cafea in decor care sa scoata in evidenta acest set comoda tv si corp superior. Lasa lumina naturala sa patrunda in incapere si bucura-te de ambianta.

 

Informatii aditionale

Culoare: Stejar, Antracit

Material: Pal melaminat

Dimensiuni: 180x48x30 cm

Tip Produs: Comoda Tv

Info Livrare

Timp livrare: 21-30 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.