Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Scaun living tapitat gri deschis Beluga Homs

0 recenzii
PRP: 301 00 Lei
159 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Beneficii

-46% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Scaun living tapitat gri deschis Beluga Homs- un model cozy pentru casa ta

Decoreaza cu un scaun living tapitat gri deschis Beluga Homs, un model deosebit pentru bucatarie sau living. In functie de camera in care doresti sa amplasezi scaunele, nu uita sa le asociezi cu o masa moderna, care sa aduca mai multa functionalitate. Realizat pe cadru de lemn, in culoarea nucului, scaunul Beluga cu tapiterie gri aduce cu sine o atmosfera mai cozy si mai primitoare.

Este o piesa must-have, pe care trebuie sa o ai indiferent de trend, cu design deosebit ce poate deveni un punct central in camera in care este asezata. 

Modelul de dimensiuni medii poate fi amplasat si-n apartamentele restranse, fiind usor si de depozitat.

Scaunul Beluga Homs gri este destinat pentru locul de servire al mesei, fie ca este vorba de bucatarie, living sau zona speciala de dining. Este un scaun cu design modern, comod si stabil tapitat cu material usor plusat de culoare gri.

Scaunul se vinde in multiplu de 2.

Deco tips cu scaune din lemn masiv

Acest model primitor si usor de asortat este dedicat oricarui stil decorativ. Scaunul cu structura de lemn si tapiteri comoda face un melanj intre stilurile art-deco. Daca il amplasezi langa o mobila de lemn si mizezi pe decoruri naturale, obtii un cadru clasic si elegant. Pentru un interior modern, asorteaza-l cu o masa extensibila alba, care sa aduca luminozitate.

Modelul de scaun tapitat este ideal in livingurile sau zonele de dining contemporane, in stil industrial, datorita jocului de metal si lemn. Poti oricand sa combini acest mobilier cu o biblioteca, cu alte etajere sau rafturi suspendate, sau sa mai completezi cu o langa comoda Tv sau chiar deasupra unei canapele extensibile. Vezi mai multe scaune tapitate sau seturi de mese si scaune pentru un cadru original si bine optimizat.

Se livreaza neasamblat, insotit de schita si accesorii montaj. Asamblarea se face de catre beneficiar, iar curatarea cu solutii neabrazive, specifice tapiteriei.

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.