Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Raft perete din lemn Makro Homs maro

1 recenzie
PRP: 314 69 Lei
159 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Beneficii

-49% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Raft perete din lemn Makro - un accesoriu de nelipsit intr-o sufragerie

Indiferent de stilul ales pentru apartament sau casa, in living se potriveste mereu un model de raft perete din lemn alaturi de alte elemente care sa imbogateasca atmosfera. Din lemn sau PAL de inalta calitate, aceste rafturi suspendate pot fi chiar piesa lipsa in livingul tau. Pe diferite dimensiuni, forme si nuante, pot oricand sa fie incluse in decoratiunile pentru sufragerie, holul de la intrare sau chiar si dormitor. Indiferent de marime sau forma, rafturile de perete sunt atat pentru fotografii, pentru elemente decorative, corpuri de iluminat, accesorii, carti, dar si premii de la tot felul de concursuri, care isi au meritul pentru un loc de cinste. 

Cum sa aduci un plus de design si functionalitate cu rafturi perete

Indiferent de stilul ales, exista numeroase posibilitati pentru a obtine un design de efect in care sa incluzi un raft suspendat sau chiar mai multe. Pe site-ul nostru gasesti atat mobilier living, cat si elemente decorative sau accesorii pentru ca si cele mai mici detalii sa fie in stansa legatura cu decorul incaperii. Daca alegi sa le amplasezi in holul de la intrare, rafturile suspendate vor face o echipa buna cu un dulap din pal, cu un cuier sau chiar o etajera flori din lemn. Amplasat in camera de zi, modelul reuseste sa se integreze mai bine. Aici poate fi asortat cu un model de masute cafea sau unul dintre modelele de biblioteci. Tot aici poate fi amplasat cu stil deasupra unei canapele extensibile. Daca optezi pentru corpuri de iluminat, trebuie sa stii ca le poti amplasa chiar in cadrul acestor rafturi de perete. In dormitor, aceste elemente pot fi cele care iti pastreaza amintirile intr-un loc deosebit si pot influenta atmosfera incaperii in bine. 

Fie ca ai adoptat un stil modern, acestea se incadreaza foarte bine datorita designului. Daca esti un iubitor al stilului clasic, rafturile sunt de-a dreptul bine scoase in evidenta datorita materialului din care sunt realizate, dar si datorita nuantei. Oricum ar fi, cu un raft perete din lemn Makro vei reusi sa-ti imbogatesti designul, dar si atmosfera.

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

1 Recenzie

adauga recenzie
Marinescu Stefana
05.01.2021

Info

As dori da stiu dimensiunile acestui raft , multumesc !

 

Re: homs.ro: Buna ziua.Ultima poza a produsului este schita cu dimensiuni

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.