Homs
Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

RAFT DE PERETE DIN PAL, LORENA HOMS, ALB/NUC, 97 X 80 X 14 CM

0 recenzii
109 99 Lei PRP: 219 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Culoare: Alb/nuc

Culoare: Alb/nuc

Material: Pal

Material: Pal

Dimensiuni: 97 x 80 x 14 cm

Tip Produs: Raft de Perete

Tip Produs: Raft de Perete

Timp livrare: Imediat
Cantitate

Beneficii

-50% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Polita perete in forma de scarita, compartimentat in 3 se evidentiaza printr-un design modern. Este realizat din pal alb in combinatie cu nuc de 18 mm si il poti folosi pentru a decora peretele de deasupra canapelei, il poti suprapune langa o comoda tv , pe hol sau in dormitor . Avand dimensiuni generoase, este util si pentru depozitare diverse obiecte. Produsul se livreaza neasamblat, fiind insotit de schita si accesorii pentru montaj, iar montajul se face de catre client. Curatarea se face cu o carpa alba moale si produse de curatenie neabrazive.

Dimensiuni: L 97, l 14, h 80 cm

Informatii aditionale

Culoare: Alb/nuc

Culoare: Alb/nuc

Material: Pal

Material: Pal

Dimensiuni: 97 x 80 x 14 cm

Tip Produs: Raft de Perete

Tip Produs: Raft de Perete

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile lucratoare din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zilucratoare de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator.

Va recomandam

Altii au mai cautat...