Homs
Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Raft cu 3 polite colt stil industrial din lemn-metal Homs model15, 50 X 12 cm

0 recenzii
189 99 Lei PRP: 319 02 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil
Timp livrare: Imediat
Cantitate

Beneficii

-40% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Raft cu 3 polite colt stil industrial din lemn-metal Homs, un model original pentru casa ta

Noul set de Raft cu 3 polite colt stil industrial din lemn-metal iti aduce multiple avantaje care il claseaza printre cele mai practice ansambluri pentru casa ta. Structura pe baza metalica ii ofera o anduranta sporita, iar blaturile sunt realizate din lemn. Sustinerea rafturilor se face pe cadrul metalic, astfel rezistenta lor este sporita. Cele 3 rafturi te vor ajuta mult in organizarea de documente, rapoarte, etc. Designul este conceput pentru un stil modern/minimalist, produsul iti ofera libertatea de a decora cu mai multe piese artistice.

Dimensiuni:  

raft 1:   50 X 12 cm

raft 2:   35 x 12 cm

raft 3:   25 x 12 cm

Decoreaza inspirat cu rafturi moderne in stil industrial

Stilul contemporan ofera diverse posibilitati de montare. Le poti pune individual pe mai multi pereti, sau pe acelasi perete. Daca vrei sa decorezi mai poti opta pentru 2 sau 3 rafturi perete sau etajere perete care sa serveasca drept suport pentru o planta de interior. Mai poti completa si cu o biblioteca living si te poti bucura de noua atmosfera resimtita. Piesele decorative, piesele de birotica le poti pune pe rafturi. Mai mult pentru alte agende, carti, acte, mai ai nevoie de dulapuri si corpuri living de mobila birou care sa-ti depoziteze totul la indemana. Alege sa combini cat mai bine aceste modele de rafturi cu alte piese de mobila living.

Vezi mai multe modele de rafturi perete.

 

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile lucratoare din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zilucratoare de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator.

Va recomandam

Altii au mai cautat...