Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Pat o persoana cu lada si saltea Astra Homs, 90×190 cm

0 recenzii
PRP: 5494 50 Lei
4774 00 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Beneficii

-13% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Pat o persoana cu lada si saltea Astra Homs, 90×190 cm

Pat tapitat pentru o persoana cu design deosebit, modern dotat cu spatiu depozitare si saltea inclusa. Baza patului este tapitata cu material textil, contine somiera rabatabila (construita dintr-o bucata pana la latime de 120 cm) pe pistoane cu gaz si siguranta ,iar la interior realizata din cadru metalic si mdf. Tablia are o terminatie interesanta cu urechi si este modern capitonata cu acelasi material textil ca si baza de pat. Pe comanda se poate modifica materialul si culoarea astfel incat sa se integreze perfect in locul de odihna. Patul este potrivit atat pentru un dormitor de tineret, cat si pentru un senior pentru camere cu spatiu generos.

Dimensiuni: 90 x 190 cm

SETUL INCLUDE SI SALTEAUA!

Salteaua este ortopedica de duritate moale.Pe o scala a producatorului de la 1(moale) la 5 (dur), aceasta saltea este notata cu numarul 1.

Salteaua are 29 cm grosime (+-1 cm), se poate utiliza pe ambele parti si este fabricata cu materiale de o calitate superioara pentru a asigura un confort maxim in timpul somnului. Salteaua are arcuri tip Herkul cu dimensiune de 7,2 cm ce sporesc conortul si durabilitatea. Straturile sunt special intarite pentru fiecare zonă de presiune a corpului aplicata, greutatea este distribuita in mod egal astfel incat sa se asigure un somen odihnitor si sanatos.

Suprafata echilibrata sporita de pe stratul superior va distribui greutatea corporala și va aduce spatele și talia in puncte de confort confortul, in timp ce zona de baza formata din componente de inalta calitate din straturile inferioare va va oferi cel mai bun sprijin pentru talie, spate, solduri și vertebre. .

Husa saltelei este confectionata cu tesatura din bumbac matlasat,tratat antialergic.Materialele folosite la suprafața saltelei Astra ajuta suprafata exterioara a saltelei să se usuce rapid prin absorbtia umezelii și ajuta corpul să respire. Structura din tesaturi previne, de asemenea, mirosurile și, astfel, asigura ca viata saltealei dvs. sa fie de lunga durata.Culoarea saltelei nu poate fi modificata.

Dimensiunea de 90/190 este cea a saltelei. Pentru dimensiunile exterioare ale patului mai luati in considerare +20 cm pe lungime si latime.

 
Descopera aici gama de paturi Homs!

Info Livrare

Timp livrare: 30-45 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.