Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Pat matrimonial tapitat cu lada si saltea Astra Homs, 180×200 cm

0 recenzii
PRP: 8652 60 Lei
6969 00 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Beneficii

-19% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Confort la superlativ cu un pat matrimonial tapitat cu lada si saltea Astra Homs, 180×200 cm

Adu dormitorului un alt aer si bucura-te de o stare de relaxare continua cu un pat matrimonial tapitat cu lada si saltea Astra Homs, 180×200 cm. Acest model comod si atragator iti arata ca poti sa ai un somn odihnitor in fiecare seara. 

Baza patului este foarte solida si contine somiera rabatabila (construita din 2 bucati), fiind realizata pe cadru metalic si din MDF. Ca metoda de izolare termica, patul are o tablie curbata spre interior, ce poate fi personalizata pe culoarea patului. 

Dimensiuni: 180 x 200 cm

SETUL INCLUDE SI SALTEAUA!

Pat tapitat cu lada de depozitare- atuul unui dormitor de lux

Regaseste-ti orele de liniste, fie ca stai intins, fie ca stai rezemat sa citesti o carte. Patul vine in ajutorul somnului tau cu o saltea ortopedica moale.

Aceasta are o grosime de 29 cm (+-1 cm), si poate fi intoarsa pe ambele parti. Salteaua are arcuri tip Herkul cu dimensiune de 7,2 cm, ce ajuta la un somn odihnitor si relaxant. Straturile saltelei sunt special intarite pentru fiecare zona de presiune a corpului aplicata.

Astfel, corpul tau sta intins, fara ca salteaua sa se curbeze sau deterioreze in functie de pozitia somnului.

Este un model hipoalergenic, husa saltelei fiindconfectionata cu tesatura din bumbac matlasat. Materialele folosite sunt concepute pentru o mai buna impermeabilitate, si nu lasa umezeala sa ramana in tesatura. Salteaua se usuca usor si se pliaza pe nevoile personale, dar poate fi potrivita si pentru un cuplu.

Dimensiunea de 180/200 este cea a saltelei. Pentru dimensiunile exterioare ale patului mai luati in considerare +20 cm pe lungime si latime.

 
Vezi mai multe modele de paturi tapitate si decoreaza-ti dormitorul cu stil.

Info Livrare

Timp livrare: 30-45 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Saltea Gold140×200 cm Saltea Gold140×200 cm 55%

Saltea Gold140×200 cm

PRP: 1245 00 Lei 549 00 Lei

Altii au mai cautat...

Saltea Gold140×200 cm Saltea Gold140×200 cm 55%

Saltea Gold140×200 cm

PRP: 1245 00 Lei 549 00 Lei

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.