Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Masa pliabila din lemn Balcony Homs, 53 x 72 x 43 cm

0 recenzii
PRP: 249 87 Lei
169 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Beneficii

-31% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Masa pliabila din lemn Balcony Homs, 53 x 72 x 43 cm- un accesoriu multifunctional din casa sau gradina

Fie ca vrei sa-ti personalizezi balcon sau terasa din gradina, cu aceasta Masa pliabila din lemn Balcony Homs, 53 x 72 x 43 cm, ai un cadru optimizat. Mobilierul pliabil este cea mai buna alegere pentru a economisi spatiu. Designul multifuntional se potriveste atat pentru case rustice, cat si clasice sau moderne.

CARACTERISTICI PRODUS:

Dimensiuni: 53 x 72 x 43 cm

Dimensiuni Partea superioara- L 50, l 43 cm Inaltime totala de la sol- 72 cm Latime totala- 53 cm  

Masa de balcon plaibila din lemn, ideala pentru mobilier de balcon ingust si nu numai. Nu ocupa spatiu pentru ca se pliaza si o poti deschide doar atunci cand doresti sa o folosesti. Realizata din lemn de pin, este instalat și gata de utilizare. Doar partea suspendata este dezasamblata, montajul se realizeaza de catre beneficiar.

Aceasta masuta de efect se recomanda pentru balcon inchis, pentru exterior fiind nevoie de tratament cu lac special. Finisajul si lemnul de calitate ii confera acesteia o rezistenta sporita, chiar si-n camerele expuse la soare sau vant. Un balcon tip terasa, merita un loc special in care sa-ti bei cafeaua de dimineata. Si unde alt undeva, daca nu in confortul balconului, printre flori?

Agatatorile iti permita sa o montezi pe o balustrada sau bordura sau pe un cadru de lemn care sa completeze designul acesteia. Lemnul natur este foarte versatil si se potriveste si pe terasele rustice, sau pe cele clasice, cat si intr-un cadru contemporan.

Alege mai multe piese de mobilier gradina si decoreaza inspirat. 

Info Livrare

Timp livrare: 21-30 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.