Homs

Nu rata cele mai moderne piese de mobilier la prețuri accesibile, Homs.ro – Profita de Mega Reduceri

Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
Retur produse Retur produse

Masa PC cu raft suspendat, Nisan Homs, 106.3 x 73.8 x 55 cm, alb

0 recenzii
PRP: 863 37 Lei
531 19 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Beneficii

-38% reducere!
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Descriere

Schimba atmosfera la munca cu o masa Pc cu raft suspendat

Daca iti desfasori activitatea de la birou, atunci aceasta masa PC cu raft suspendat este exact ce ai nevoie daca vrei sa schimbi putin atmosfera din incapere. Fie ca esti acasa ori intr-un spatiu office, acest birou practic reuseste sa satisfaca o lista lunga cu cerinte. Cu 3 rafturi pentru depozitare, dar si unul suspendat pentru perete, vei avea suficient spatiu pentru tot ce ai nevoie sa stochezi. Dimensiunile sunt ideale atat pentru munca de acasa, cat si intr-un cadru profesional.

Materialul din care este realizata masa calculator este din PAL de 18 mm, lucru ce il face un exemplu de birou foarte trainic. Spatiul ocupat este unul aproape neinsemnat, insa iti pune la dispozitie o suprafata de lucru suficienta pentru orice task. 

Decoreaza-ti spatiul de lucru exact pe placul tau cu o masa birou

Daca iti place diversitatea si mergi mereu entuziasmat la job, poti sa-ti decorezi astfel incat atmosfera sa fie apropiata de cea de acasa. Daca totul se desfasoara din incinta locuintei tale, toate avantajele sunt de partea ta! Pe langa acest model de masa PC cu raft suspendat, poti alege sa-ti amenajezi conform gusturilor tale. Creeaza o atmosfera care sa-ti mentina moralul ridicat si entuziasmul la cote maxime, pentru ca solutiile la job sa apara de la sine. Astfel, poti oricand sa dai o nuanta placuta incaperii. Un albastru marin, ori un verde viu vor insufleti putin tot aerul din camera. 

Apoi poti opta pentru rafturi si etajere de perete in functie de stilul preferat, iar daca spatiul iti permine, opteaza pentru 2 scaune tapitate. Poti totodata sa incluzi atat modele de biblioteci living, dar si dulapuri multifunctionale si corpuri de mobila office care sa-ti faca treaba mai usoara. 

 

Dimensiuni:

  • Birou: L 106.3, l 55, h 73.8 cm
  • Raft suspendat: L 90, l 18.1, h 18.4 cm

Alege si tu o buna stare de spirit in timpul job-ului si bucura-te de avantajele pe care le aduce un birou calculator cu raft suspendat marca Homs!

Info Livrare

Timp livrare: 10-14 zile

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original sau un ambalaj corespondent cu acesta, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS. 

CONDITII TRANSPORT

Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator. Toate coletele se livreaza cu deschidere la livrare.Va rugam sa folositi acest serviciu.

Atentie! In perioada noiembrie -decembrie toate comenzile plasate pot suferi intarzieri datorate procesarii comenzilor si livrarea acestora prin firme de curierat, care sunt suprasolicitate in perioada respectiva.

Scrie-ne parerea ta

Va recomandam

Altii au mai cautat...

NEWSLETTER

Aboneaza-te la newsletter-ul HOMS.