Homs
Serviciu asistenta 9/18 Serviciu asistenta 9/18
 Transport gratuit peste 500 lei Transport gratuit peste 500 lei
Retur produse Retur produse

Comoda TV, Boom Homs, Nuc, 120 x 50 x30 cm, PAL 18 mm

0 recenzii
329 89 Lei 499 99 Lei
Disponibilitate: Pe stoc
Disponibilitate: Ultimele bucati
Disponibilitate: Indisponibil

Culoare: Nuc

Material: Pal

Dimensiuni: 120 x 50 x30 cm

Tip Produs: Comoda Tv

Cantitate
Timp livrare: Imediat

Beneficii

-34% reducere!
Transport Gratuit La comenzi mai mari de 500 lei
Suport 9/18 Serviciu de asistenta 9/18
Contact rapid 0770 869 285
Retur produse Banii inapoi in 14 de zile

Share:

Descriere

Comoda TV, Boom Homs, Nuc, 120 x 50 x30 cm, PAL 18 mm

Comoda TV, Boom Homs, Nuc, 120 x 50 x30 cm, PAL 18 mm. Comoda tv deschisa pentru cei carora nu le plac spatiile inchise. Comoda este inaltata pe picioare si atat partea de jos,cat si raftul suspendat sunt deschise, dand senzatia de plutire. Este ideala pentru camere mici deoarece nu aglomereaza vizual. Cu linii simple, comoda tv Boom este destinata unui living cu dimensiuni reduse, unde va aduce utilitate datorita spatiului de depozitare atat in standul tv, cat si pe raftul suspendat. Un alt avantaj al comodei este accesul simplu la obiectele sau cutiile depozitate, la aparatura media ori catre cablurile aparatelor. Realizata din pal de 18 mm de culoare nuc, cu picioare de plastic. Produsul se livreaza neasamblat, fiind insotit de schita si accesorii pentru montaj, iar asamblarea se face de catre beneficiar. Curatarea se face cu o carpa alba moale si produse de curatenie neabrazive. Dimensiuni: L 120, l 30, h 50 cm

Informatii aditionale

Culoare: Nuc

Material: Pal

Dimensiuni: 120 x 50 x30 cm

Tip Produs: Comoda Tv

Info Livrare

Timp livrare: Imediat

CONDITII GENERALE DE RETUR

Poti returna produsele in termen de 14 de zile lucratoare din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 14-a zilucratoare de la data livrarii/ ridicarii (din showroom) a produsului.
Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.
Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, daca a fost emis de producator/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
Poti returna orice produs de mobilier daca este sigilat. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre HOMS.


CONDITII TRANSPORT

Comenzile cu valoare mai mica de 500 lei au o taxa unica de transport de 29 lei.Comenzile care depasesc aceasta suma beneficiaza de transport gratuit in orice localitate din tara. Livrarea se face prin curierat rapid pana la usa in cazul coletelor de mici dimensiuni si pana in fata blocului pentru coletele voluminoase. Produsele se livreaza dezasamblate, fiind insotite de schita si accesorii montaj, iar asamblarea acestora se face de catre cumparator.

Va recomandam

Altii au mai cautat...